100-ig meg sem állunk – száguld az Országjárás alprogram

A kulturális élet újraindult, a települések, befogadóhelyek és természetesen a nézők felől is óriási érdeklődés övezi a Déryné Program által közvetített színvonalas színházi produkciókat. Az Országjárás alprogram teljes sebességbe kapcsolt, ennek eredményeképpen a júliusi programnaptárban 58 helyszínen 100 előadást találunk.

’Átlátszó víz legyen’ – Cseh Tamás emlékest, A Helység kalapácsa, A medve nem játék, A fekete kakas, A székely menyecske, Azért a kis bolondságért, A nagyidai cigányok, Frankie, Játék a kastélyban, Kárpátok visszhangja, Szájon lőtt tigris, Szerelem, Tetemrehívás, Tizennyolc, Tóték, Zrínyi Ilona – népszerű és színvonalas produkciók kerültek a programba. A könnyed vidám daraboktól, a zenés esteken át a drámáig mindenki megtalálja a kedvére valót.

A júliusi hónap különlegessége lesz a Déryné Fesztivál, amelyet hagyományteremtő céllal, első alkalommal hívunk életre. Július 14. és 18. között kerül megrendezésre Sátoraljaújhelyen. 5 napon át, 8 helyszínen, több mint 30 ingyenes programmal, színházi előadásokkal, családi programokkal, interaktív játékokkal és táncházzal várjuk a kicsiket és nagyokat.

Nincs pihenés, a Déryné Programnál teljes gőzerővel megy a szervezés, viszont óriási lendületet és erőt tudnak adni azok a mosolyok és kedves szavak, amelyekkel a nézők ajándékoznak meg minket az előadások után.

Nem állunk meg, megyünk tovább: Színház mindenkinek!