Júliusban debütál a Déryné Fesztivál!

8 helyszín, 5 nap, több mint 30 program – július 14. és 18. között első alkalommal kerül megrendezésre a Déryné Fesztivál! Ingyenes családi programok, izgalmas interaktív játékok és 200 Ft-os belépővel megtekinthető színvonalas színházi előadások várják kicsiket és nagyokat!

János vitéz, Déryné ifjasszony, Kék róka, A falu rossza, Frankie, A helység kalapácsa, Cseh Tamás emlékest, Azért a kis bolondságért, A nagyidai cigányok, Nyitom a szívem… – fantasztikus színházi produkciók kerültek a fesztiválprogramba.

A Déryné Programnál minden nap azon dolgozunk, hogy a színház élményét minél több emberrel sikerüljön megismertetni. Az Országjárás és Vándorszínház alprogramokkal színvonalas színházi produkciókat viszünk, közvetítünk az ország számos pontjára, a nagyvárosoktól egészen a legtávolabbi kistelepülésig. Sátoraljaújhely is ezért esett a választásunk, hiszen távol esik a klasszikus kőszínházi intézményektől, a környéken élőknek szeretnénk kedveskedni ezzel a hiánypótló rendezvénnyel.

Egy emberközeli, szerethető, családbarát kulturális rendezvénysorozatot álmodtunk meg, egy színházi fesztivált, ahol a kisgyermekektől az idősekig mindenki megtalálja a maga szórakozását, ezzel is beteljesítve és új szintre emelve küldetésünk: Színház mindenkinek!

További információk hamarosan a Facebook eseményben!